1592 София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана №23

МАШИНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОБУВКИ

 

„НИКОГА НЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ – А НАЙ-ДОБРИТЕ.“

Това е максимата на August Heute и от основаването си през 1905 г. компанията остава вярна на този принцип от поколение на поколение.

HEUTE започва като производител на машини за производство на обувки. През 1950 г.

производството се пренасочва към машини за лъскане на обувки и подобни продукти като устройства за почистване на подметки и плъзгачи.

Семейната компания с повече от 100-годишна традиция се разширява в целия свят и се стреми да произвежда най-висококачествени машини индивидуално и според изискванията на клиентите.

Машините за лъскане на обувки HEUTE са здрави и оборудвани с двигатели с висок въртящ момент. Това е начинът, по който гарантираме безопасността на потребителя и издръжливостта на машината в същото време.

Машините на HEUTE са известни в Германия и в чужбина и се изнасят по целия свят.

Quadro

Корпус от полирана неръждаема стомана. С 1 почистваща и 2 полиращи четки. Сензорен старт бутон с таймер.

Quadro Plus

Корпус от полирана неръждаема стомана. С 1 почистваща, 1 полираща четка и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер.

Ellipse

Корпус от полирана неръждаема стомана. С 1 почистваща и 2 полиращи четки. Сензорен старт бутон с таймер.

Ellipse Plus

Корпус от полирана неръждаема стомана с опция за горна част тапицирана с естествена кожа. С 1 почистваща, 1 полираща четка и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер.

Polifix 2

Корпус от полирана неръждаема стомана, хромирана, в цвят графит или бяло. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. ON/OFF бутон разположен на дръжката. Опционално LED осветление.

Polifix 2 Plus

Корпус от полирана неръждаема стомана, хромиран, в цвят графит или бяло. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт с таймер бутон в долната част. Опционално LED осветление.

Polifix 3

Изработена от висококачествена стомана. Корпус черен. Врата от релефна, полирана или матирана стомана, цвят графит или бяло, светъл дъб или жакаранда. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер на корпуса. Опционално LED осветление.

Polifix 4

Изработена от висококачествена стомана. Корпус черен или черен с кант и дръжка от месинг. Врата от релефна, полирана или матирана стомана, светъл дъб или жакаранда. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер на корпуса. Опционално LED осветление.

Politec Polar

Изработена от висококачествена стомана. Корпус бял. Дръжка в черно, сиво или червено. С 1 почистваща и 1 тъмна полираща четка с голям размер. Опционален диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер на корпуса. За монтаж на стена във или извън помещението.

Politec Solar

Изработена от висококачествена стомана. Корпус бял. Дръжка в черно, сиво или червено. С 1 почистваща и 1 светла полираща четка с голям размер. Опционален диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер на корпуса. За монтаж на стена във или извън помещението.

Elegance Couleur

Корпус от неръждаема стомана, в цвят бордо, сребристо сиво, графит, черно или полирана неръждаема стомана. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер в долната част. Опционално LED осветление.

Elegance Couleur Plus

Корпус от неръждаема стомана, в цвят бордо, сребристо сиво, графит, черно или полирана неръждаема стомана. Eргономична дръжка. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер в долната част. Опционално LED осветление.

Elegance Nature

Корпус от естествено дърво: бук, светъл орех, тъмен орех, махагон, череша или черен с горна част, тапицирана с естествена кожа. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт с таймер бутон в долната част. Опционално LED осветление.

Elegance Nature Plus

Корпус от естествено дърво: бук, светъл орех, тъмен орех, махагон или череша. Eргономична дръжка. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен бутон старт с таймер в долната част. Опционално LED осветление.

Cosmo

Корпус от лята стомана, в цвят бордо, сребристо сиво, графит, черно, бяло, синьо или слонова кост. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер в долната част. Опционално LED осветление.

Cosmo Plus

Корпус от лята стомана, в цвят бордо, сребристо сиво, графит, черно, бяло, синьо или слонова кост. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. ON/OFF бутон разположен на дръжката. Опционално LED осветление.

Ronda 30

Изработена от висококачествена стомана. Корпус и врата в цвят графит или бяло или корпус черен, врата от структурирана релефна стомана, светъл дъб, жакаранда или тапицирана с естествена кожа. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. Сензорен старт бутон с таймер в горната част.

Еаsy Comfort

Изработена от висококачествена стомана. Корпус в цвят графит. С 1 почистваща, 2 полиращи четки и диспенсър за крем. ON/OFF бутон разположен на корпуса.

Крем за полиране

Специално смесен безцветен лосион, който импрегнира обувките с восък за естествена кожа и ги оставя еластични. Полиращото действие на четките от мека прежда създава естествен блясък. Бутилка 1 литър.