1592 София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана №23

ОПАКОВЪЧНИ КОНВЕЙЕРИ ЗА ДРЕХИ

 

ARTMECC Италия е семеен бизнес, създаден през 1985 г., който произвежда конвейри за дрехи и машини за опаковане за секторите за пране, химическо чистене и текстилната индустрия.

Опаковъчна машина Evolution ML

Ръчна или пневматична машина за опаковане на дрехи. Лепене от горния край без отделяне на пушек. За монтаж на стена.

Опаковъчна машина Evolution СL

Ръчна или пневматична машина за опаковане на дрехи. Лепене от горния край без отделяне на пушек. Стойка на колела.

Опаковъчна машина IPBS099CL

Тази машина се използва за опаковане в текстилния сектор, тъй като позволява артикулът да бъде залепен както в горната, така и в долната част. Заваряването може да се извърши в горната част както в хоризонтално, така и в наклонено положение. Лепене без отделяне на пушек.

Опаковъчна машина NIB

Този модел ръчна настолна пакетираща машина може да се използва за опаковане на бельо и различни артикули. Оформяне на пакети с височина до максимум 500 мм, залепване от максимум 700×700 мм, използвайки найлонови ролки до максимум 750 мм ширина.

Опаковъчна машина MLPВ

Преносимата опаковъчна машина MLPВ с ширина на залепящото рамо 600 се използва за опаковане на бельо в пликове от найлон. Опаковането е бързо и практично с ниска консумация на електроенергия. С поставка за фолиото и бельото. За опаковане с размери до 600х600 мм.

Опаковъчна машина MLP

Ръчната опаковъчна машина MLP с ширина на залепящото рамо 600 или 800 мм се използва за опаковане на бельо в пликове от найлон. За опаковане с размери до 600х600 мм. или 800х800 мм.

Конвейр за дрехи 2С/4R

Конвейрът за дрехи се изпълнява с двоен контур с U-образна форма, за да се осигури най-висока здравина и безопасност. Емайлиран е с епоксидна смола, които придават елегантност на продукта и осигуряват дълъг живот. Конвейрът може да бъде доставен с непрекъсната лента за закачане или отделения за закачалките. Този моделе с лостово задвижване, което позволява двупосочен движение. От 210 до 980 позициии в зависимост от модела и формата.