1592 София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана №23

ПЕРАЛНО ОБОРУДВАНЕ

Един от водещите и най-големи производители на индустриално перално оборудване Girbau е екип от повече от 800 души, отдадени повече от 60 години на проектирането и предоставянето на цялостни, устойчиви и иновативни решения за обработка на текстил в глобален мащаб, с локален фокус. Целта на Girbau: да улесни личното и икономическото израстване на техните клиенти, екип и партньори.
С 6 производствени завода в Испания, Франция и Китай и оборудване, инсталирано в повече от 130 страни, екипът на Girbau винаги е фокусиран върху устойчивостта, адаптивността и е част от тясна общност със своите клиенти.
ФТС Александър е официален дистрибутор на Girbau и повече от 20 години заедно градим доверие и успешно партньорство в услуга на нашите клиенти.

Girbau произвежда решения за изпиране с три основни области на фокус: хигиена, качество и устойчивост. Едното не може без другото. Добре дошли в свят, в който качеството и хигиената се постигат с възможно най-малко потребление на вода, енергия, химикали и време.