1592 София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана №23

ПРЕПАРАТИ ЗА ПРАНЕ

Прахообразни

Оzerna Ultra

Ozerna Ultra е специален перилен препарат, който е особено подходящ за ресторантско и работно пране. Oсобено ефективен срещу упорити петна, като петна от протеини, мазнини и нишесте. Ozerna Ultra може лесно да се комбинира с всички обичайни кислородни избелители и е ефективен при температури от 30 до 90 °C. Няма белина и следователно е подходящ и за цветно пране. Чувал 25 кг.

Оzerna Smart

Ozerna Smart е висококачествен, безфосфатен препарат за тежко натоварване с оптимално съотношение цена-качество. Препаратът предлага добър избелващ ефект от 40°C чрез използването на перкарбонат и в същото време осигурява приятен, свеж аромат. Ozerna Smart е ефективeн при температури от 30-90°C, което го прави подходящ за широк спектър от нужди за пране. Чувал 20 кг.

Delta Plex

Универсален прахообразен препарат за пране с лек аромат. Чувал 25 кг.

Течни

Оzerna ВМЕ

Ozerna BME е течен, силно алкален универсален препарат с оптичен избелител. Отлична ефективност при пране при ниска дозировка. Особено подходящ за използване при неблагоприятни качества на водата, с контролирано образуване на пяна и без фосфати. Ефективен при температури от 30 – 90 °C. Поради ниската си дозировка е необходим по-малко перилен препарат за цикъл на пране, което предпазва не само дрехите, но и околната среда. Туба 24 кг.

Lizerna Conc

Lizerna Conc. е неутрален обезмаслител, който е ефективен срещу мазни петна oще от 40 °C. Има специална формула за разтваряне на мазнини, действа като емулгатор, омокрящ агент и усилвател на детергента във всички. Lizerna Conc. е особено нежен към цветовете и материите.

Туба 20 л.

Lizerna Intensive

Lizerna Intensive е силно концентриран нискотемпературен обезмаслител. Специалната формула за разтваряне на мазнини е ефективна още от 30 °C. Особено подходящ за чувствителен текстил от домове за възрастни хора или силно замърсено кухненско бельо. Може да се използва по много различни начини като емулгатор, омокрящ агент и усилвател на перилен препарат във всички перилни процеси. Друго предимство от използването на продукта е спестяването на енергия и време. Туба 10 и 20 л

Lizerna ОХ

Lizerna OX е течeн, стабилизиран кислороден избелител. Препаратът може да се използва и като средство за отстраняване на петна, разреден 1:10. Кислородният избелител служи като оптимална добавка за всички перилни препарати и служи като идеален носител на кислород в перилните разтвори. Lizerna OX е част от системата Ozerna ECO, напълно сертифициран процес на пране с екомаркировка на ЕС. Туба 22 кг.

Lizerna Citro

Lizerna Citro е неутрализиращ агент за неутрализиране на перилни препарати за осигуряване на оптимална защита на текстила. Течната киселина води до стабилни, неутрални pH стойности в прането. Lizerna Citro ефективно предотвратява образуването на жълти петна, дори когато прането се съхранява на влажно място. Продуктът е без миризма. Туба 25 кг.

Оldopal Basic

Oldopal Basic е високоефективен продукт, който е специално разработен за грижа за вълнени и кожени облекла. С интегрирана буферна система и полимери, предпазващи влакната, той ефективно предотвратява сплъстяването на вълната и предпазва влакната от повреда. Освен това не пренася цвят върху друг текстил. Дори при ниско съдържание на алкохол, Oldopal Basic предпазва прането от повторно побеляване. Mоже да се използва и за нежно почистване на кожени дрехи и гарантира, че кожата ще остане приятно мека. Туба 20 л.

Lival Licker Conc

Lival Licker Conc. е силно концентриран специален продукт, разработен за почистване и намасляване на велур и набук. Може да се използва за пране и в химическо чистене. Базиран на висококачествени естествени масла, той възстановява естественото еластично усещане и разхлабва велура, за да представи кожата отново в най-доброто й състояние. Туба 10 л.

Note di Pulito

Ароматизиран препарат за пране на бели и цветни дрехи. Елиминира неприятните миризми и оставя несравним свеж аромат върху изпраните дрехи. Съдържа специални ензими, които подобряват цветовете. Ефективно премахва петна. Без фосфати, силикати и алкали.

Tуба 10 л.

Black Premium

Течен препарат за тъмни дрехи както за ръчно, така и за машинно пране. Специално за черни и тъмни дрехи, с добавки, които предотвратяват посивяването. Деликатен към цветовете и дрехите Избягва обезцветяване и повторно отлагане на нефиксирани цветове. Ензими с ефект, освежаващ черния цвят. Без фосфати, силикати и алкали. Tуба 10 л.

Wool & Delicates

Течен мек препарат с висока концентрация за машинно и ръчно пране. Идеален за вълна или деликатни дрехи, предотвратява сплъстяването. Отличен обезмасляващ ефект дори при ниска температура. Аромат Rose Milk. Tуба 10 л.

PiumaCare

Специален препарат за пране на завивки, възглавници, анораци и подплатени якета с антистатичен ефект. Нежно почиства и защитава дрехи и предмети от дома, които съдържат пера Съдържа специални полимери, които предпазват и предотвратяват слепването на перата, както и улесняват сушенето. Отличен при устойчиви органични петна като слюнка и пот. Приятен и дискретен свеж аромат на пране. Tуба 10 л.

Деташиращи

Benzafix A

Benzafix A е препарат за премахване на блажни бои и може да се използва оптимално при предварително отстраняване на петна. Мазни и подобни на лак петна като блажни бои, химикалки и червило се отстраняват лесно. Бутилка 0,5 л.

Benzafix В

Benzafix B е средство за отстраняване на алкални петна като остатъци от храна, кръв, протеини и други. Той е особено идеален за използване при предварително деташиране.. Бутилка 0,5 л.

Benzafix С

Benzafix C е средство за отстраняване на петна, което може да се използва оптимално при предварително деташиране. Препаратът за премахване на петна е особено подходящ за петна като трева, чай, кафе и други. Бутилка 0,5 л.

Detaprofi Blodex

Detaprofi Blodex е високоефективен разтворител на кръв и албумин за професионална употреба и може да се използва както за предварително, така и за последващо деташиране. Средството за петна надеждно премахва остатъците от кръв и протеини от текстила. Бутилка 1 л.

Detaprofi Ferex

Detaprofi Ferex е високоефективен препарат за премахване на ръжда, който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране. Мощната формула премахва без усилие петна от ръжда и метал от текстил. Бутилка 1 л.

Detaprofi Lacex

Detaprofi Lacex е ефективен препарат за отстраняване на маслени бои, който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране и е много ефективен срещу остатъци от боя, мазнини, лакове, сажди и химикалка. Бутилка 1 л.

Detaprofi Medex

Detaprofi Medex е ефективен препарат за отстраняване на багрила, който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране. Мощната формула без усилие премахва следи от копчета и мехлеми.

Бутилка 1 л.

Detaprofi Tanex

Detaprofi Tanex е ефективен танинов разтворител, който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране. Мощната формула без усилие разтваря петна от вино, чай, кафе.

Бутилка 1 л.

Detaprofi Комплект

6 пълни дозиращи бутилки от Blodex, Ferex, Lacex, Merex, Tanex и Детасолв по 250 мл с таблица за използване на препаратите и шпатула за деташиране.

Detasolv

Detasolv е мощен разтворител на смоли за използване при предварително деташиране при пране.

Ефективната формула надеждно отстранява масла и мазнини от текстил. Бутилка 1 л.

Idekolin

Идеколин е високоефективен препарат за премахване на петна от лак, боя, мазнини и восък.

Продуктът се използва при последващо деташиране. Бутилка 1 л.

Hypur Special

Универсално приложим деташиращ продукт и абсорбатор на миризми за пръскане преди или след почистване; със силен дезодориращ ефект; елиминира неприятните миризми като урина, пот, никотин и др. Бутилка 1 л.

Toglisudore

Готов за употреба ензимен агент за петна и абсорбатор на миризми за пране и химическо чистене. Неутрализира лошите миризми на урина и пот. Елиминира пожълтяването, без да оставя ивици С неутрален цвят. Идеален за всякакъв вид дрехи, не създава пяна в дестилатора на МХЧ. Съдържа ензими за дълбоко отстраняване на петна. Бутилка 0,75 л.

Detafix Blotol

Detafix Blodex е високоефективен разтворител на кръв и албумин за професионална употреба и може да се използва както за предварително, така и за последващо деташиране. Средството за петна надеждно премахва остатъците от кръв и протеини от текстила. Бутилка 1 л.

Detafix Rostol

Detafix Rostol е високоефективен препарат за премахване на ръжда, който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране. Мощната формула премахва без усилие петна от ръжда и метал от текстил. Бутилка 1 л.

Detafix Color

Detafix Color е ефективен препарат за отстраняване на маслени бои, който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране и е много ефективен срещу остатъци от боя, мазнини, лакове, сажди и химикалка. Бутилка 1 л.

Detafix Tanol

Detafix Tanol е ефективен танинов разтворител, който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране. Бутилка 1 л.

Detafix Tintol

Detafix Tintol е ефективен разтворител на мастила, химикалка, флумастер който е специално разработен за професионално почистване на текстил. Продуктът е подходящ както за предварително, така и за последващо деташиране. Бутилка 1 л.

Oldopal Quick

Oldopal Quick е високоефективен обезмаслител, който може да се използва като идеален агент за начеткване. Със своята отличителна способност да поема пигментни замърсявания, той премахва без усилие всички видове мазни замърсявания и осигурява цялостно почистване на вашия текстил. Oldopal Quick също е особено подходящ за замърсявания по яката и маншетите, която често е упорита и трудна за отстраняване. В допълнение, нашият продукт се изплаква много лесно и не оставя следи по дрехите. Четкащият агент развива пълния си ефект дори при ниски температури. Tуба 10 л.

Спрей за дъвка

Препаратът се нанася върху дъвката и я замразява и втърдява. След това лесно се отстранява със шпатула. Остатъците, ако има такива се отстраняват лесно с Detaprofi Lacex. Спрей 0,5 л.

Redulin BUR

Redulin BUR е обезцветител, който може да се използва и за предварително деташиране на цветни петна върху бял текстил. Този продукт служи като избелващ агент, подходящ за употреба върху различни материали като вълна, коприна, памук, вискоза и полиамид. Позволява интензивни и стабилни бели ефекти, които продължават дълго време. Друга област на приложение е премахването на цветни петна от копчета без метално съдържание. Кутия 1,2 кг.

Финишни

Омекотител HygieneFresh

Силно концентриран омекотител със защитен ефект върху дрехите, с аромат на дива орхидея, нотка чистота или лотосов цвят. Висока концентрация, придава мекота и аромат дори при ниски дози. Супер активни молекули за допълнителна мекота. Улеснява гладенето. Интензивен парфюм с различни аромати – дива орхидея, нотка чистота, бял мускус, лотусов цвят. Бутилка 1 л. и туба 10 кг.

Lizerna WS

Lizerna WS е стабилизирано и подходящо за машинно дозиране течно естествено нишесте, което предлага множество предимства за колосване на текстил. Със специална формула нашият продукт постига леко лъскава повърхност на влакната и е подходящ за всички видове влакна. Може да се използва не само върху бял текстил, но и върху цветни тъкани. Цветът не се влияе. С Lizerna WS се намалява времето за съхнене. Tуба 10 кг.

Aроматизатор Tropical

Tropical е ароматен концентрат, който маскира и неутрализира неприятните миризми. Свежият аромат прилепва към всички видове влакна и придава приятен аромат на почистващата операция.

За пране и химическо чистене. Бутилка 1 л.

Есенция HygieneFresh

Силно концентрирана есенция от дива орхидея или нотка чистота, както за пране, така и за химическо чистене. Интензивен и дълготраен аромат. Професионална концентрирана формула.

Може да се използва с всякакъв вид препарати и омекотители. Бутилка 1 л.

Reoxal

Reoxal е високоефективен агент за мокро третиране и изравняване, който предотвратява прехвърлянето на цвета от разтворени багрила при пране или от петна. Може също така да поправи нефиксирани цветни щети и може да се смесва с вода във всяко съотношение. Mоже да се комбинира с всички перилни препарати и усилватели на пране на BÜFA и следователно е идеален за използване и в химическо чистене. Бутилка 1 л.

Спрей за имрегниране

Импрегниращият спрей на BÜFA надеждно защитава дрехите, кожата и артикулите за къмпинг срещу влага и замърсяване. Повърхността остава дишаща и еластична. Спреят е ефективен и при ниски температури на кондензация. Спрей 0,5 л.

Апретур спрей

Финишният апретурен спрей на BÜFA е универсален за всички текстилни изделия, тъкани и влакна. Придава на тъканите лъскавина, пълнота и здраво сцепление, като подобрява комфорта на носене. Спреят се нанася лесно върху текстила. Това значително намалява обема на довършителните работи. Спрей 0,5 л.