1592 София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана №23

ПРЕПАРАТИ ЗА ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ

Перхлоретилен

Чист супер стабилизиран перхлоретилен (99,9%) за машини за химическо чистене. Варел 23 кг.

Devantol Super

Devantol Super е високоефективен препарат за начеткване на големи площи с мазни и мокри замърсявания. Продуктът се дозира лесно и може да се смесва с вода във всякакви съотношения.

Devantol Super не оставя никакви побелявания върху изчетканите зони след употреба.

Secapur Breeze

Secapur Breeze е мощен анионен сапун за химическо чистене с отлични почистващи резултати. Помага за премахването на широк спектър от петна поради високия си капацитет за свързване на водата. Освен това оставя текстила с дълготраен свеж аромат. Добавете към основната почистваща баня в машината за химическо чистене. Може да се използва за предварително начеткване на текстил. Туба 5 л.

Lival LM

Lival LM е високоефективен намасляващ препарат, съдържащ повърхностно активно вещество, специално разработен за почистване и грижа за кожени и кожени изделия. Съдържа омокрящи и измиващи емулгатори, които подпомагат ефективното почистване, без да увреждат материала. Със своите многостранни свойства, той е идеален за изчеткване на големи площи от мръсотия и може да се използва и като усилвател при почистването на кожи. Туба 20 л

Lival Licker Conc

Lival Licker Conc. е силно концентриран специален продукт, разработен за почистване и намасляване на велур и набук. Може да се използва за пране и в химическо чистене. Базиран на висококачествени естествени масла, той възстановява естественото еластично усещане и разхлабва велура, за да представи кожата отново в най-доброто й състояние. Туба 10 л.